Publicerad den Lämna en kommentar

Morsdag och Morsdagtips

 

Morsdag är här ♥ vi vill ju fira våra mammor som finns där ute lite extra denna dagen, eller hur?  Morsdag är en extra dag att uppmärksamma din mamma på eller varför inte din bonusmamma, extramamma eller en kvinna som betyder väldigt mycket för dig i ditt liv!

Vi ska lyfta varandra lite extra denna dagen till ära, fokus är givetvis kvinnan eller mamman som finns för just dig.

De flesta av oss älskar att ta hand om sig lite extra ibland, på olika sätt. Men vem vill inte ha lite lyx i vardagen som att gå på en ansiktsbehandling, ta ett varmt bad med en skön väldoftande olja i eller varför inte lyxa till det med en välgörande lotion som är bra både för dig, miljön och snäll mot djuren.

Maria Åkerbergs Body Lotions är fantastiska! Välgörande, mjukgörande och vårdande för dig. Favoriten är alla gånger om du är extra torr Body Lotion White Chocolate, den innehåller väldoftande vaniljextrakt som kommer från giftfria orkidéodlingar på Madagaskar.

Det som gör att den passar extra bra för extra torr hud är sammansättningen av kakaosmör och vaniljextrakt som hjälper huden att hålla en bra fukt och fett balans.

Kakaosmör, som utvinns ur kakaobönan, är ett naturligt mjukgörande medel som smälter vid kroppstemperatur och hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Kakaosmöret gör Body Lotion White Chocolate lite fetare än övriga Body Lotions i Maria Åkerbergs sortiment.

Sodium Levulinate från Ris och Sodium Anisate från Basilika är vårdande och bakteriedödande.

Eller varför inte överraska mamma med ett presentkort på en ansiktsbehandling♥

https://hudboost.com/produkt/body-lotion-white-chocolate/

https://hudboost.com/produkt-kategori/behandlingar/jonkoping-antoinettes-house-of-beauty/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *