Publicerad den 1 kommentar

Naturligt, inte naturligt, det är frågan? Eller?

Snön har lagt sig som ett nätt täcke ute i naturen under natten och morgonen, helt plötsligt blev det ett härligare ljus igen. Vi är inne i slutet av November månad och på något vis är det en slutsträcka innan den månaden som innebär stjärnor i fönstren, levande ljus, bak av alla dess olika slag och stress till viss del. Men framförallt enligt mig skön stämning allmänt från olika håll och kanter med musik som ljuder ut från alla dess hörn och kanter ute som inne :-).. 

Naturligt, inte naturligt – hur ser Du på den frågan gällande våra dagliga rutiner inom hud och kroppsvård? Det är ett hett ämne, många har åsikter men även mycket funderingar kring hur man ska veta och tänka. Till och börja med väljer ju alla själva hur just dom vill göra.

Precis som vi mår bra av att äta och dricka näringsrik mat mår även huden bra av att ”matas” med rena ingredienser, låter rätt klokt va? Ekologiska rena produkter som innehåller kallpressade oljor, vitaminer, mineraler och effektiva ingredienser är som lyx för huden. Det är viktigare än många tror och faktiskt vet om! 

Huden är ett av kroppens största organ och behöver näring precis som övriga organ i kroppen.

Näringsfattig mat – Nope! Näringsfattig hudvård – Nope!

IMG_1167

Njut av helgen 

Puss♥

 

1 reaktion på “Naturligt, inte naturligt, det är frågan? Eller?

  1. Kloka ord 🌹

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *