Publicerad den 2 kommentarer

Wow !! Nytt år, nya möjligheter – Välkommen 2019 !

December är slut för denna gången och allt vad det innebär med just den månaden på året. Mycket pyssel och stämning under 30 dagar, många deadlines innan 31, mycket förväntningar kring klappar och maten, vem och när ska man träffa alla? Familj, vänner, egen tid. Hinner vi med så mycket som vi har tänkt oss? Det vi alla nog kan konstatera är att månaden December betyder och är väldigt olika för oss alla.

Den har bytts ut mot en ny månad, nytt år, nya funderingar. Det vi inte gjorde förra året, ska vi göra det nu? Ska vi bara släppa det vi inte lyckades med och gå vidare? Vad är mina nya mål? Har jag några? Hur kommer detta året se ut?

Välkommen Januari, månaden som vi kanske tänker allra mest i, månaden som gör oss lite oroliga, månaden som gör oss förväntansfulla, månaden som ger oss ny energi och glädje att starta något vi har funderat ett tag på, månaden som också ger oss en möjlighet att utmana oss själva till att verkligen göra den där förändringen i livet som vi har gått och funderat över ett tag. Allvaret, förväntningarna, nyfikenheten, pirret, nystarten osv listan kan bli hur lång som helst..

Men ett råd kan jag ge dig – Du kan inte ändra något i det förflutna så lev i nuet, lev i det bästa nuet för dig, men tänk på framtiden –  den kan vi göra till vår egen dröm:-)

⇒ 2019 – here we come ⇒ hoppas ni är med!! 

Puss♥

IMG_1167

2 reaktioner på “Wow !! Nytt år, nya möjligheter – Välkommen 2019 !

    1. Det kostar inget att följa mig här på bloggen, Youtube, Instagram eller Facebook😊. Kul att du är med🙌🏻.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *