Publicerad den Lämna en kommentar

Ekologisk hudvård där ”Love your skin” är mantrat för dessa underbara produkter.

Veckans ”smarta” val ..

Att vara klimatsmart är ett ämne som engagerar många människor. Men hur kan man vara det enkelt i sin vardag när det kommer till våra dagliga rutiner när vi tex ska duscha, tvätta håret eller utföra de dagliga hudvårdsrutinerna mm…Måste det vara ”tråkiga” produkter då? Måste det kosta mycket? Många frågor och funderingar har vi säkert runt detta, men även mycket okunskap kanske? Men några enkla frågor kan man ju ställa sig först som tex :

1. Är det viktigt för mig i min vardag med miljötänk och att kunna vara klimatsmart?

2. Hur kan jag bidra till att göra det lite bättre än jag redan gör?

3. Hur kan vi göra smarta val i vardagen för att hjälpa till?

Alla svaren har såklart inte jag , men vi kan ju börja någonstans, tex att använda hud och hår produkter som vår natur och vi inte mår dåligt av, det är en självklarhet tycker jag:-). Dela gärna med dig hur ni gör.

Denna underbart friska Unisex hudvårdsserie som passar för de allra flesta män, kvinnor och barn är ett måste😃 dessutom är produkterna klimatsmarta.

Du hittar de flesta av dessa sköna kroppsprodukter från Moonsun Organic Of Sweden i shopen som tex den underbara bodyscruben med bla sheasmör och en underbar doft av citrongräs. Den lämnar din hud silkeslen, dessutom är den vegan! Boosta kroppen nu inför hösten  efter den torra sommaren.

Hör gärna av dig med hur du gör i din/er dagliga rutin gällande hudvård och val😃.

https://hudboost.com/produkt-kategori/moonsun-organic-of-sweden/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *