Publicerad den Lämna en kommentar

Body Lotion Athletic eller Body Lotion White Chocolate från Maria Åkerberg, vilken väljer du idag? Eller Moonsun Organics Beeswax Body Oil – fantastisk!

Måste nämna några riktiga guldkorn inom body lotions för kroppen som jag vill bada i varje dag :-))). När det gäller lotions för mig är det viktigt att de är återfuktande och gärna lite smöriga och lena för att det ska kännas extra bra!

Vissa av oss gillar de lättare varianterna men på vinterhalvåret är det faktiskt många av oss som behöver det där lilla extra.

Häng med mig nedan så ska jag berätta kort om tre must have lotions hemma 🙂

 

Moonsun Organics Beeswax Body Oil är en av dom som jag är helt fast i, en underbar kroppsolja med doft av citrongräs. Oljan är en krämigare variant som innehåller bivax, havtorn och sheasmör som lämnar din hud alldeles len och med ett skönt glow!

Body Lotions Athletics är min andra favorit just nu när hösten, kylan och detta råa väder har kommit. När musklerna och lederna känns stela efter en joggingtur i kylan är det fantastiskt att smörja in sig med denna super dunder Body lotion. Med sina eteriska oljor av vintergröna, rosmarin och arnica får denna Body lotion en kraftfull välgörande effekt. Rosmarinoljan och arnicaoljan är stärkande och bra vid ömma muskler. Kommer ni håg doften av Jenka tuggummit? I denna Body lotion är den väldigt tydlig och uppfriskande men även friskar det upp minnen från ungdomsåren.

Body Lotion White Chocolate – med denna lyxiga, lena och återfuktande lotion och en underbar doft av vanilj/ vit choklad behöver jag inte säga mer va?! Vaniljextrakten kommer från Orkidéerna på Madagaskar. Denna ljuvliga Body lotion får man inte ha för sig själv!! Body lotion White Chocolate är en kombination av oljor och kakaosmör som hjälper dig att hålla huden i rätt fukt och fettbalans.

Självklart hittar ni dessa i webshopen  ⇓⇓⇓

https://hudboost.com/produkt-kategori/maria-akerberg/kropp/lotion-kropp/

https://hudboost.com/produkt-kategori/moonsun-organic-of-sweden/kropp-moonsun-organic-of-sweden/lotion-och-olja/

Berätta gärna hur dina rutiner ser ut gällande Body lotions och vad som är viktigt när du väljer:-)

Njut av höst luften och lena kroppar så hör vi snart igen, tipsa gärna mig vad ni vill att jag lyfter här på bloggen.

// Marie♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *