Julhetsen är ett faktum, eller?

Jul, jul strålande jul🎶🎶🎵.. snön ligger vit på taken, gjorde i en kort stund i alla fall. Nu blev det grått och regnigt igen, kan vädret inte bestämma sig för några minus grader med strålande sol och ett glittrande vitt täcke😊.

Vi åker berg o dal bana mellan kallt, rått och torrt klimat. Har du inte kompletterat din hudvårdsrutin än så GÖR DET NU!

 

Boost upp morgon rutinen med några droppar ansiktsolja efter din rengöring och serum, på med oljan och sedan din dagliga kräm. Ett perfekt skydd för yttre påfrestningar men också en komplett rutin som ger näring i form av serumet , som är ett måste nu, som jobbar längre ner i hudlagren och ger näring, jobbar med ålderstecknen och boostar upp med fukt.

 

 

 

 

Några droppar olja över, gärna Jojoba olja eller en aktivare olja som är resultatinriktad, den jobbar lite ytligare men även som en skyddande barriär. Toppen på detta lägger du en ansiktskräm som både skyddar och ger näring till en trött vinter hud. Psst: glöm inte ögon krämen.
Om du ska vara ute en längre tid, lägg då på en Face balm över utsatta partier i ansiktet så du inte torkar ut mer eller får köldskador.

Vi har ett behov och ett ansvar att ta hand om oss, det gäller även vårt största organ – huden💜.

Såå, vad stoppar du i julklapparna i år till nära och kära?

Välkommen in till webshopen! Där hittar du klappar till alla.

Ta hand om dig och andra, vi behöver det💜.

Lägg gärna in din order senast på Tisdag 10/12 för att få hem det jul!

Kram på er💗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *