Publicerad den Lämna en kommentar

Hudvårdsrutin morgon och kväll

VÄLKOMMEN 2020!!
Hur har ditt år börjat? Mitt har börjat fantastiskt😃. Att se varje nytt år som ett nytt kapitel i en bok ger en faktiskt möjligheter att både sätta igång med nya rutiner, att börja med något nytt i livet, träffa nya människor eller gamla som man inte träffat på ett tag, vårda de man har. Listan kan bli hur lång som helst egentligen. Det viktigaste tror jag är att inspirationen finns att göra något med det nya året😃 för annars rullar det på i det gamla och åren springer förbi, det går tillräckligt snabbt ändå, eller hur? Medans det går snabbt låt oss ha det bäst!!
Har du inte tagit tag i att skaffa dig en bra hudvårdsrutin så är det dax nu!! Ge huden och kroppen den bästa starten den kan få🙌🏻. Nedan finner du lite hjälp på traven .. givetvis förekommer det skillnader från individ till individ vilka produkter som passar just dig, med rutinen är den samma, produkterna anpassar man efter sin hudtyp.

Detta är för en rätt normal / torr hy:

MORGONRUTIN
Rengöring:
– Olive Cleansing
Freshner:
– Flower Freshner
Serum:
– Serum Moist
Ansikts Olja:
– Royal Facial Oil Moist
Ögon produkt:
– Eye Cream
Dagcreme:
– Face Lotion Moist/More
KVÄLLSRUTIN
Rengöring:
– Olive Cleansing
Freshner:
– Flower Freshner
Serum:
– Serum C (används med fördel vid pigmentfläckar)
Ansikts olja:
– Royal Facial Oil Moist
Ögon produkt:
– Eye Cream
Nattkräm:
– Night Cream More
ÖVRIGT:
Peeling med Papaya peeling , (vid lite oren hy eller mycket pigmentering/solfläckar använd AHA-Jojoba peeling ) 1-2 ggr/ vecka och boosta upp med Face Mask Moist under natten direkt efter. Allt detta efter steg 1;rengöring steg;2 ansikts Freshner ..
LYCKA TILL !!
Marie Hudboost
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *