Publicerad den Lämna en kommentar

Solskydd i hårbotten?! Nja..Dax att boosta upp med Hair & Body Mentha!! Har din hårbotten och ditt hår blivit torrt och slitet efter denna sommaren?

Hair & Body Schampo Lime

Har du också tänkt på hur lätt hårbotten blir torr under sommaren? Brukar du skydda ditt hår under sommaren när solen steker, nja jag tror med handen på hjärtat att många av oss är lite dåliga på det, eller hur upplever du det?

Oftast tycker jag att man märker det vid denna tiden efter sommaren att håret är lite slitnare än vanligt, likaså hårbotten. Många bränner faktiskt hårbotten som sedan flagnar och blir torrare.

Självklart är man alltid efterklok och tänker att ja till nästa år blir det något slags solskydd på huvudet. Men om du nu ”glömde” det även denna sommaren är det nu hög tid att återfukta och ta hand om ditt hår men även såklart din hårbotten!

  • Börja med att applicera en hårbotten scrub intensive i din torra hårbotten som avlägsnar de eventuella flagorna i hårbotten, skölj ur för efterföljande schamponering, jag rekommenderar er följande produkter:
  • Schampo Hair & Body Mentha är ett fantastiskt schampo som innehåller den friska oljan från pepparmyntan och en speciell mjölksyra som motverkar mjäll och svamp samtidigt som det återuppbygger och fuktar din hårbotten och ditt hår återfår naturlig lyster, mjukhet och volym igen – utan massa kemikalier!
  • Älskar du doften av riktig Lime lika mycket som jag? Är du sugen på att prova ett nytt schampo? Då skulle jag varmt rekommendera Schampo Hair & Body Lime . Wow Wow Wow vilken ljuvlig doft av riktig lime olja. Passar alla hårtyper, men framförallt om du har lätt att få lite fetare hår snabbt.

Du hittar dessa ljuvliga schampon i webshopen såklart 🙂

Du har väl inte missat att du även kan följa min på Instagram och Facebook.

https://hudboost.com/produkt-kategori/maria-akerberg/har/

https://www.instagram.com/hudboostmarieelfwing/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *