Publicerad den Lämna en kommentar

#onsdagspeeling ny hashtag att sprida?! Peela huden oftare!

Att skapa en hashtag för #onsdagspeeling kanske kunde vara något?! Vi har ju #söndagsmasken.. Många av oss skulle må bra av att peela huden lite oftare, den kan behöva lite hjälp på traven att bli av med de döda hudcellerna som bara ligger och blockerar de vitaminer och aktiva ingredienser vi vill boosta huden med! Så sätt i gång😃.. Viktigt att nämna: välj ett naturligt alternativ när du ska peela som inte innehåller microplaster !! Det är en riktig miljöbov! Du hittar grymt bra peelingar som är både ekologiska och miljövänliga i min webshop👍🏻.

Maria Åkerberg har två grymma peelingar som jag tänkte skriva om, som du hittar hos mig;

1. AHA & Jojoba Peeling är en mekanisk syrapeeling för alla hudtyper. Kombinationen av naturlig Mjölksyra (AHA) av sockerbetor och små korn utvunna från Jojoba förebygger pormaskar och acne, samtidigt som den förnyar lyster och motverkar pigmentfläckar.

Huden förnyas ständigt. Avstötningen av hudceller kan dock vara långsam, vilket får huden att uppfattas som torr. Huden tappar sin lyster och pormaskar bildas lättare. Jojobakornen i AHA & Jojoba Peeling har perfekt form och storlek för att varsamt avlägsna döda hudceller utan att irritera huden.

Mjölksyran förebygger ansamlingar av Melanin i huden, och har en blekande effekt på pigmentfläckar.

2. Papaya Peeling är en enzympeeling för ansiktet, som passar alla hudtyper, även den mest känsliga huden. Papaya Peeling innehåller Papain, ett extrakt av papaya som varsamt löser upp döda hudceller och förebygger pormaskar, utan att det påverkar underliggande hud.

Dessa två grymma peelingar kan du använda som ett komplement i dina vardagsrutiner men även i en kurbehandling vid extra effekt vid tex problemhy.

Fråga gärna om du vill veta mera🤗

https://hudboost.com/produkt-kategori/maria-akerberg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *