Publicerad den Lämna en kommentar

Pigga upp dig med sköna bad och ljuvlig välgörande lotions i mörkret

Sköna varma bad i mörkret.

Nu får vi försöka hitta energin genom att mysa till det hemma. Varför inte tappa upp ett skönt bad med några välgörande droppar olja i för ditt välmående..

Att använda olika oljor vid olika tillfällen i badvattnet är en riktigt skön uppmjukande stund. Har du en förkylning så kan du med fördel tillsätta en olja som fräschar upp och gör susen i näsan samtidigt.

Shower & Bath Oil är en olja som helt fri från konserveringsmedel, kemiska emulgeringsmedel och alkohol. Oljan löser sig delvis i vatten. Denna oljan doftar friskt och är antiseptisk, eukalyptusoljan är utvunnen ur Eukalyptusträdets blad. I ett varmt badvatten förångas den och ger dig ett aromabad som tex lindrar vid en förkylning.

Lecitin från sojabönoljan ger huden extra motståndskraft genom att fästa på huden och samtidigt tillföra fukt och fett. Det är naturligt framställt av icke-genmanipulerad soja, utan organiska lösningsmedel och kemisk blekning.

Sen har vi Baby Bath och Baby Oil, dessa underbart milda produkter fungerar både för babyn eller den känsliga huden. Apelsinolja och Svensk honung gör huden mjuk och ljuvligt doftande.

Kallpressad Apelsinolja, från apelsinens skal, är en mild och lugnande eterisk olja. Honung är antiseptisk och mjukgörande. Pollen, vitaminer, mineraler, fruktos och glykos ger ansträngd hud lindring.

Baby Oil däremot innehåller inga eteriska oljor eftersom babyn oftast vill känna mammans doft det första.

Känner du att du inte vill ta ett bad eller har den möjligheten, använd en skön välgörande kroppsolja för att tillföra de välgörande ingredienserna för din hud.

 

Hoppas du ska hitta någon favorit, dela gärna med dig av hur du gör för att förgylla ditt bad med olika eteriska oljor 🙂

Ha en fin höst vecka!

Ta hand om dig♥

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *