Publicerad den Lämna en kommentar

Julen närmar sig.. Julklappstips för honom och henne

JULEN NÄRMAR SIG♥

Julen börjar närma sig med stormsteg.. Vad står på önskelistan för dig och dina nära och kära? I allt jul stress är det ibland svårt att hitta något. Ibland blir det nästan att man tvingar fram ett ”sak”.. Gör inte det, för det är de sakerna som hamnar längst in i skåpet.

Ta det lugnt, här i webshopen hittar du det som faktiskt alltid uppskattas hos de flesta av oss, vad sägs om ett underbart doftljus som sprider ljuvlig doft i hemmet eller på kontoret. Ljusen du hittar här i Webshopen kommer från Mani Organic. DoftLjusen är helt giftfria och tillverkas för hand, vad sägs om underbara doften Cinnamon/apple pie eller ljuvliga Peony Passion med sin fräscha doft.

För männen kan det vara svårt att hitta något ibland fast idag finns det mycket mer för män inom hudvård och skägg. Gå in och kika på Viridi eko där hittar du fina spa-paket med manliga dofter, vad sägs om Gentlemans choise eller beard oil för ett finare och lenare skägg. Bra schampon hittar du även till mannen som har sköna dofter av Lime eller Mentha som fräschar upp och hjälper hårbotten vid mjäll eller hudflagor som kommer av en torr hårbotten.

Välkommen in i shopen för att kika runt, har du några frågor så hör du bara av dig så hjälper jag dig!

 

https://hudboost.com/produkt-kategori/manic-organic/ljus/

https://hudboost.com/produkt-kategori/viridi-eco/spakit/

https://hudboost.com/produkt-kategori/maria-akerberg/har/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *