Publicerad den Lämna en kommentar

Våren är här!! En försmak i alla fall:-)

Morgonen strålar ju!! Att se solen gå upp på morgen från frukostbordet är magiskt! Som vi har längtat efter ljuset i vardagen, det riktiga ljuset. Av med solglasögonen en stund så ljuset får komma in överallt, passa på om du kan att ta sköna micro pauser och bara titta ut eller varför inte ta dig ut på en micro paus under dagen om du inte har möjlighet att vara ute längre tiderer mitt på dagen. 

Det är speciellt när den första vårkänslan infinner sig, eller hur? Spralligheten, glädjen, endrofinet, ja allt rusar i kroppen! Tänk vad bra man kan må 🙂

Hur brukar du planera under den tidiga våren? Vårstädar du inne och ute? När är det dax för utemöblerna att plockas fram? Ska allt det gamla fram? Eller känner du som jag, köpbehov av något nytt prylar, nya kuddar, filtar osv.. Ny frisyr och ny hårfärg kanske? Allt vaknar efter den mörka dvalan vintern.

Vår städa huden med ansiktsbehandlingar med aha syra som jobbar djupare ner i huden och skäm samtidigt bort dig med ansiktsmassage i behandlingen som gör att hudens cirkulation ökar rejält, fixa brynen med form och färg.. voila- en hud som är redo för våren! 

Berätta gärna om du förändras när våren är på ingång. Om du gör det, hur blir du då? Dela med dig 🙂

Ta hand om dig♥

Kram

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *