Publicerad den Lämna en kommentar

Peela och boosta med brun utan sol !! Naturliga Tan in a bottle från Maria Åkerberg 100% grym!!

Tan in a bottle från Maria Åkerberg är den grymma naturliga brun utan sol räddaren i höstmörkret!!

Vi har kommit in i höstmånaden Oktober och sommaren känns som ett minne blott, den sommarkyssta looken vi nyss hade i ansiktet känns som ett minne blott, eller hur? Men hjälp finns!! För att återfå sommarkyssta kinder och hitta glowen igen ska jag tipsa dig om denna coola super fräscha naturliga ekologiska brun utan sol kräm som varken kladdar på huvudkudden eller kläderna! Krämen är vit och doftar ljuvligt. Ämnet i produkten är det gamla beprövade DHA, det är en sockerart som reagerar med syre, ditt egna pigment styr vilken ton du får som slutresultat. Bästa effekt efter ca 8 timmar. Använd med fördel några dagar i rad:-)

 

1. Peela dig över hela kroppen med Body Scrub från Maria Åkerberg, denna ljuvliga body scrub är en kroppspeeling med korn från Aprikoskärnor och Jojobaolja, vilket också gör att den är iljövänlig! Eteriska oljor av Grapefrukt, Rosmarin och Kanel tillför en fräsch doft och flera välgörande effekter på huden.
Body Scrub peelar effektivt bort döda hudceller, vilket gör huden mjuk och jämn, och dessutom förbereder den för en jämnare solbränna som håller längre. Peelingen stärker, stramar upp och stimulerar huden, vilket är bra vid celluliter och vätskeansamlingar.

 2. Nu är det dax att boosta upp din kropp och ansikte med brun utan sol krämen. Smörj in dig varsamt över hela kroppen och ansiktet, har du extra torra partier ta lite lotion innan du applicerar Tan in a bottle, då får du en jämnare ton. Tänk på att applicera varsamt vid hårfästet och vid öronen. Låt din Tan in a Bottle lotion dra in ordentligt. Voila- 100% sommarglow igen:-)

Nu är du redo för din glow igen♥

https://hudboost.com/produkt/brun-utan-sol-tan-in-a-bottle/

https://hudboost.com/produkt-kategori/maria-akerberg/kropp/peeling-kropp/

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *